AUTOLANDET / Forsikring
Biler til forsikring

Gjensidige Bilforsikring

AutoBranchen Danmarks Bilforsikring

AutoBranchen Danmark er interesseorganisation for AutoBranchen Danmark. For at være medlem skal man som virksomhed leve op til en række krav. Du kan derfor altid være sikker på en ordentlig handel hos os. Dette gælder både efteruddannelser, tekniske udstyr og meget mere. Det kommer også vores kunder til glæde, både for sikkerhedsmæssig betragtning og også for billige tilbud. Eksempelvis gælder det også for vores tilbud på bilforsikring.

Mange bilforsikringer kan være svære at overskue, derfor har AutoBranchen Danmark i samarbejde med Mondux/Gjensidige Forsikring, lavet en overskuelig og nem tarif. Det eneste du skal vide, for at kunne tegne en bilforsikring, er din alder samt din bils nyværdi.

Den simple tarif gør, at vi kan tilbyde en særdeles konkurrencedygtig pris på bilforsikring. Specielt unge mennesker kan spare mange penge på deres bilforsikring gennem AutoBranchen Danmark Bilforsikring.

Hvis uheldet skulle være ude, og du får brug for din bilforsikring, så er du rigtig godt stillet med AutoBranchen Danmark Bilforsikring. Du er nemlig sikker på, at få din bil repareret på et autoriseret værksted. Det betyder, at reparationen bliver udført med den nyeste teknologi og af de bedste fagfolk.

Få maksimal dækning med tryghedspakken

Ønsker du fuld dækning på din bilforsikring, bør du tilkøbe tryghedspakken. Med tryghedspakken er du dækket ind over for alt, hvis uheldet er ude.

Selvrisikoforsikring

Selvrisikoforsikringen dækker første skade pr. forsikringsår.

Selvrisikoforsikringen dækker, hvis din selvrisiko bliver udløst. Dvs. hvis skadeudgiften overstiger kr. 12.500 (hvis føreren af bilen er mellem 18-24 år), eller hvis skadeudgiften overstiger kr. 7.500 (hvis føreren af bilen er over 25 år). Er skadeudgiften mindre end den selvrisiko føreren er pålagt, skal du selv betale denne.

Der er ingen dækning på selvrisikoforsikringen, hvis bilen bliver beskadiget ved udlån til anden fører end indregistreret forsikringstager/bruger, og denne fører er under 21 år. I dette tilfælde vil du selv skulle betale selvrisikoen på kr. 12.500.

Vejhjælp i Europa

Ved tilkøb af tryghedspakken hos Mondux har du udvidet vejhjælp i hele Europa. Du ringer blot på tlf. 70 77 74 97 på alle tider af døgnet for at få hurtig og effektiv hjælp.

Glasforsikring

Glasforsikringen dækker op til 3 stenslag eller et skift af ruden i hvert forsikringsår. Hvis skaden opstår kører du blot ned til din lokale AutoBranchen Danmark forhandler som hurtigt vil udbedre skaden omkostningsfrit for dig. Du skal ikke engang have penge op af lommen.

Gratis lånebil

Hvis du er så uheldig at komme ud for en ulykke med din bil, har du via tryghedspakken gratis lånebil i op til 3 dage ved en godkendt ansvar/kasko skade. Alt du skal gøre er blot at køre ned til din lokale AutoBranchen Danmark forhandler som vil stå for udbedringen af skaden mens du kan passe dine normale gøremål uden meromkostninger.

Alt dette får du for kun 100 kroner om måneden.

Nyhed
Toyota

Toyota Verso

VVT-i T2 Premium 7prs
Toyota Verso VVT-i T2 Premium 7prs